img

امام‌جمعه بجنورد: مبلغان اهداف و فلسفه قیام عاشورا برای جوانان تبیین کنند

نماینده ولی‌فقیه در خراسان شمالی با تأکید بر اهتمام بیشتر به تبیین اهداف و فلسفه قیام عاشورا، افزود: عزت طلبی و نفی استکبار از پیام‌های نهضت عاشورا است که روحانیون و مبلغان باید در جهت ماندگاری حرکت تاریخی امام حسین (ع)، این مفاهیم را برای جوانان تبیین کنند.

به گزارش روابط عمومی دفتر نماینده ولی‌فقیه در خراسان شمالی و امام‌جمعه بجنورد، حجت‌الاسلام والمسلمین رضا نوری، روز یکشنبه در دومین روز از ماه محرم در جمع کارکنان اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان شمالی، بر استفاده حداکثری از فرصت معنوی ماه محرم تأکید و اظهار کرد: محرم فرصت ارزشمندی برای انتقال معارف اهل‌بیت (ع) به نسل جدید و تعمیق ایمان و تقویت عبودیت در بین عموم مسلمانان با تکیه بر قرآن و سیره حسینی است.

وی افزود: روحانیون و دلسوزان دینی باید ارزش‌های قیام عاشورا را برای مردم تشریح کنند تا برای آحاد جامعه روشن شود که چگونه سالار شهیدان (ع) و یاران باوفایش با عزت و روحیه عدالت‌خواهی، برای حفاظت از دین اسلام از جان و مال و عزیزترین افراد خود گذشتند.

نماینده ولی‌فقیه در خراسان شمالی با تأکید بر اهتمام بیشتر به تبیین اهداف و فلسفه قیام عاشورا در مجالس حسینی، افزود: عزت طلبی و نفی استکبار از پیام‌های نهضت عاشورا است که روحانیون و مبلغان باید در جهت ماندگاری حرکت تاریخی امام حسین (ع)، این مفاهیم را برای جوانان تبیین کنند.

حجت‌الاسلام والمسلمین نوری با بیان اینکه عاشورا سراسر درس و عبرت است، گفت: عزتمندی از درس‌های ارزشمند عاشورا است که یاران باوفای امام حسین (ع) ازجمله مسلم بن عقیل به میراث گذاشتند، به‌گونه‌ای که با وجود دستگیری در کوفه، هیچ‌گاه در برابر دشمنان از مواضع خود کوتاه نیامد و با قدرت از باورهای خود دفاع کرد.

وی اضافه کرد: درواقع این یار باوفای سالار شهیدان از عزت برخوردار بود و با شجاعت در برابر دشمنان ایستادگی کرد تا مسیر عقلانیت و فطرت را به بشریت نشان دهد.

امام‌جمعه بجنورد تصریح کرد: این نهضت تاریخی به ما می‌آموزد مانند حضرت سیدالشهدا (ع) و یارانش در صحنه مبارزه با باطل در هر جا و هر زمان که باشد، حاضر و فعال باشیم.

حجت‌الاسلام والمسلمین نوری با بیان اینکه نهضت عاشورا یک جریان همیشگی در تاریخ است، گفت: حرکت تاریخی عاشورا تنها یک واقعه نبود؛ بلکه جریانی همیشگی در تاریخ است که همه انسان‌ها را به اندیشه و انتخاب بین حق و باطل وا‌می‌دارد.

انتهای پیام/

0 کاربر برای این مقاله نظر گذاشته اند

ثبت نظر